NEWS

Awans Anny Puki na stanowisko Dyrektora nowo utworzonego działu Pre-sales Consulting w WEBCON

Początek roku w WEBCON to czas istotnych zmian w strukturze firmy, a jednym z ważnych posunięć jest utworzenie nowego działu Pre-sales Consulting. Na czele tego strategicznego obszaru stanęła Anna Puka, ekspertka z ponad dziesięcioletnim stażem w organizacji.
W WEBCON Anna Puka kierowała zespołem ds. rozwoju produktów wewnętrznych, pełniła też role związane z zarządzaniem projektami wdrożeniowymi oraz konsultingowym, technicznym wsparciem sprzedaży.
Jako Dyrektor nowego działu Pre-sales Consulting będzie odpowiedzialna za rozwój kluczowych rozwiązań opartych na platformie WEBCON BPS. Nowe produkty mają jeszcze lepiej adresować konkretne potrzeby biznesowe średnich i dużych firm zarówno w Polsce, jak i na rynkach zagranicznych. Integracja z Krajowym Systemem e-Faktur, e-doręczenia, wsparcie w raportowaniu ESG, czy rozwiązania dedykowane działom HR to tylko niektóre z kluczowych obszarów, którymi zespół zajmie się w pierwszej kolejności. Ważną częścią pracy działu będzie też szerzenie wiedzy na temat platformy i produktów stworzonych na jej bazie.

„Powierzona rola w WEBCON to dla mnie fascynujące rozpoczęcie nowego etapu rozwoju. W skład działu Pre-Sales Consulting wchodzą wykwalifikowani specjaliści, którzy od lat opracowują kreatywne rozwiązania dostosowane do potrzeb klientów w oparciu o szerokie możliwości naszej platformy. Jestem przekonana, że razem dostarczymy rozwiązania, które nie tylko zaspokoją potrzeby klientów, ale też przyczynią się do ich rynkowych sukcesów w zmiennym i wymagającym środowisku biznesowym. To dla mnie nie tylko zawodowe wyzwanie, ale również realizacja moich pasji, które z przyjemnością będę się dzielić z zespołem, Partnerami i Klientami WEBCON” – komentuje Anna Puka, Dyrektor Działu Presales Consulting, WEBCON.

Celem WEBCON jest wzmocnienie pozycji lidera w Polsce i intensywny rozwój sprzedaży na rynkach zagranicznych, z dużym naciskiem na region DACH.

Czy chcesz dowiedzieć się jak wspieramy naszych klientów?

Umów się na indywidualne demo platformy lub opowiedz nam o swoich potrzebach biznesowych, a my powiemy Ci, jak możemy je zaadresować.

Poznaj opinie naszych klientów i dowiedz się, dlaczego wybrali właśnie WEBCON BPS

* Pola wymagane
WEBCON jest producentem WEBCON BPS – platformy low-code klasy BPM (Business Process Management). To idealne rozwiązanie zwłaszcza dla dużych firm i korporacji, szukających systemu workflow do elektronicznego obiegu dokumentów czy digitalizacji i automatyzacji procesów biznesowych. WEBCON BPS umożliwia szybkie budowanie aplikacji biznesowych bez kodowania. Pozwala również na – elastyczne i z natychmiastowym efektem – dostosowywanie ich do zmieniających się potrzeb.

Napisz do nas
Nasze biura: